Tänavaspordifestival „Ghetto Games“ naaseb Tallinna suuremalt kui varem

Olge valmis, sest 18. mail 2024 leiab taas aset kaasahaarav ning mitmekesine tänavaspordivõistlus „Ghetto Games“ ja seda seekord Tallinna päev 2024 raames. Üritus toimub kell 12.00-19.00 Meremuuseumi kõrval Lennusadama alal. Oodata on põnevat päeva, mis on täis  tänavaspordi võistlusi, meelelahutuslikke etteasteid ja põnevaid tegemisi igale vanusele.

 

„Ghetto Games“ on enamat kui lihtsalt tavaline võistlus – see on elava tänavakultuuri pidu, mis toob kokku sportlased, tantsijad, artistid ja pealtvaatajad, keda kõiki ühendab kirg tänavakultuuri vastu. Sellel aastal on kavas:

 

Võistlused: Vaadake kuidas oma oma ala parimad võistlejad võtavad mõõtu 3x3 tänavakorvpallis, 3x3 tänavajalgpallis, MMA-võitlustes, tänavatantsu battle'ites ja tänavatreeningu meistrivõistlustel.

Etteasted: Sukelduge elava muusika, DJ-settide ja köitvate tantsukavade maailma, mis sütitavad terveks päevaks.

Lõbu kõigile: „Ghetto Games“ pakub midagi igale vanusele ja huvile, olgu te siis kogenud sportlane või lihtsalt sooviga festivali melu nautida. Avastamisrõõmu pakuvad interaktiivsed mängud, osavusvõistlused ja erilisi leide täis Ghetto pood.

 

„Ghetto Football“ programm algab U12, U14, U16, U19, 20+ vanuserühmade mängudega, millele järgneb „Panna“ 1-1 turniir – mäng, kus eesmärk on vastase jalgevahelt palli läbi mängida või lüüa võimalikult palju väravaid.

 

„Ghetto Basketkorvpallivõistlused toimuvad kuues erinevas rühmas (U12, U14, U16, U18, avatud kategooria) ja Nordic Cup PRO mängijatele, kus võistkonnad heitlevad auhindade ning punktide eest Ghetto korvpalli edetabelis ja FIBA 3x3 reitingus. Parimad Nordic Cup võistkonnad pääsevad hooaja finaalvõistlustele. Osalema on oodatud kõik, sõltumata vanusest ja kogemusest. Meenutame ka, et just „Ghetto Basketkorvpalliturniiridel osalenud mängijad võitsid ajaloo esimesed olümpiakullad 3x3 korvpallis.

 

 

 

 

 

„Ghetto Dance“ tantsuvõistlustel astuvad üles nii algajad ja harrastajad (avatud kategoorias) kui ka professionaalid – VIP lahingus.

 

„Ghetto Fight“ toob kohale rahvusvahelise MMA võistluse, kus 15 matši raames selgitatakse välja tugevaimad Baltimaade võitlejad erinevates kaalukategooriates ning võideldakse Ghetto Fight meistritiitli nimel.

 

3x3 street floorball turniir "Ghetto Floorball" toimub U12, U14, U16, U19, 20+ ja Lady kategooriates, kus sportlased võistlevad hooaja peaauhinna eest.

 

„Ghetto Games Tallinn“ on enamat kui lihtsalt ühepäevane üritus – see on liikumine, mis väestab!

 

Sissepääs on pealtvaatajatele tasuta. Kui soovite võistlustel osaleda, registreeruge enne kindlasti internetis. Registreerimine avatakse üks kuu enne ürituse toimumist. Lisainfo: www.ghetto.lv ja www.ghettogames.com

 

„Ghetto Games Tallinn“ üritust toetab Tallinna linn.

 

Info:

„Ghetto Games“ on hetkel üks suurimaid noorte tänavaspordi ja kultuuriliikumisi Lätis ja Ida-Euroopas, kus on üle 10 000 osaleja ja 300 000 meedia ning sotsiaalmeedia jälgija.

 

Leia meid Instagramis:

@ghettogames; @ghettobasket @ghettofootball @ghettofightlv @ghettogamesstore @ghettodancelv

 

Kontaktisik:

Antons Semeņaks, Ghetto Games Tallinn üldjuht

semenaks(abols)gmail.com" style="color:blue; text-decoration:underline">, +371 25 233 156